Finannčné nástroje Európskej únie na podporu investičných aktivít malých a stredných podnikov - Vidová, Jarmila, 1967-
Nová významná iniciatíva na obnovenie hospodárskeho rastu Európy. Cieľom je obnoviť rast v Európe a znovu zabezpečiť dostatok pracovných miest pre ľudí. Investičný plán EÚ, ktorý vychádza z troch základných prvkov.