Rozpočet EU v analogii s federálním rozpočtem USA: diskuze o možných podobách rozpočtu Evropské unie v kontextu posílení jeho významu - Straková, Eliška
Základné myšlienky teórie fiškálneho federalizmu. Rozpočet EÚ v analógii s federálnym rozpočtom USA. Zhodnotenie možných podôb rozpočtu EÚ vedúcich k posilneniu jeho významu.