Multifactor analysis of online reputation as a tool for enhancing competitiveness of selected tourism entities - Pollák, František, 1985-
Reputácia v kontexte dôvery. Klasifikácia modelov založených na dôvere a reputácii. Od imidžu k reputácii. Reputácia v online prostredí. Analýza online reputácie 17 slovenských hotelov podľa hodnotení na serveroch Booking, TripAdvisor, Facebook a Google. Celková online reputácia (total online reputation, TOR). Manažment online reputácie (online reputation management, ORM).