Venture and development capital of V4 countries in the period of 2012-2014 - Bajus, Radoslav
Trend rizikového a rozvojového kapitálu v krajinách V4 v období rokov 2012 až 2014. Druh a podiel investícií do jednotlivých odvetví priemyslu. Spôsoby financovania a špecifické investičné charakteristiky, relevantné pre rizikový a rozvojový kapitál v krajinách V4.