Efficiency of small farms functioning in Ukraine - Prylipko, Sergii
Malé poľnohospodárske podniky sú neoddeliteľnou súčasťou domáceho poľnohospodárskeho a priemyselného komplexu Ukrajiny a zohrávajú dôležitú úlohu pri zabezpečovaní potravinovej bezpečnosti. Klasifikácia a analýza hlavných ukazovateľov hospodárskej činnosti malých fariem na Ukrajine.