Aké pozitíva priniesli slovenským regiónom ekoinovácie v oblasti dopravy? - Klimeková, Barbara
Vývoj a zavádzanie ekoinovácií v dopravnom priemysle a v mestskej hromadnej doprave, zavádzanie nového smeru, tzv. zdieľanej ekonomiky v osobnej doprave a význam hackathonov, špecializovaných podujatí, ako nástroja pre tvorbu a vznik dopravných ekoinovácií v regiónoch. V práci sa autorka zameriava na prierez vývoja tohto trendu na Slovensku a jeho prípadný ďalší potenciál.