Jak si udržet klíčové lidi - Kejhová, Hana
Potreba transformácie a radikálnej inovácie v odbore ľudských zdrojov. Nábor nápadov, talentov aj projektových tímov. Rola personalistov. Rast významu HR brandingu. Hľadanie nových ciest v práci s ľuďmi. Doba možností a netrpezlivá generácia.