K čemu jsou dobré firemní rituály - Zappe, Petr
Čo je rituál. Tímové hodnoty a jednotlivec. Životný cyklus firmy a jednotlivca. Nástup do zamestnania. Strach z vybočenia. Rituály a prijímanie nového človeka. Pozornosť a záujem. Rituál v súčasnom svete. Tipy z praxe.