Národný branding - prípad Slovenska - Viskupič, Jozef
Koncept národného brandingu – teoretické východiská. Rozdiely medzi produktovou a národnou značkou. Nation branding Slovenskej republiky – vývoj. Tvorba značky Slovensko. Značka Slovensko – Good Idea Slovakia. Úvahy o možnom budúcom národnom imidži Slovenska.