Firemní "vězni", lidé bez motivace v práci - Kejhová, Hana
Firemní "väzni" - zamestnanci, ktorí zostávajú vo firme, aj keď nie sú spokojní. Typológia "väzňov". Život v strachu a potreba príjmu. Radoví pracovníci verzus akčnejší manažéri. Chýbajúci pocit zmysluplnej práce. Nemotivovaní, nie nespokojní. Užitočnosť a komunita. Motivácia verzus manipulácia. Umenie "zapaľovať" druhých.