Neodbytná královna americké módy - Bublíková, Barbora
Podnikanie Tory Burch v módnom priemysle. Renomované firmy nielen v USA. Inšpirácia vďaka suvenírom. K popularite T. Burch prispela aj americká moderátorka Oprah Winfrey. Kvalitný a luxusný tovar za dostupnú cenu. Pre podnikanie je kľúčové poznať svoje slabé stránky a dosadiť správnych ľudí na správne miesta.