Public administration and local government reform in Slovakia - an unfinished step forward - Jacko, Tomáš, 1987-
Vývoj systému verejnej správy na Slovensku od roku 1989 so zameraním na decentralizáciu a miestnu samosprávu. Časový rozpis vývoja kľúčových zmien v slovenskej verejnej správe. Decentralizácia a dekoncentrácia. Decentralizácia a modernizácia. Realita politicko-administratívnych vzťahov na Slovensku.