E-learning v školstve - Hrašková, Dagmar
E-learning predstavuje najmodernejší spôsob výučby a vzdelávacieho procesu s pomocou využitia informačno-komunikačných technológií. LMS (Learning Management System), ktorý plní funkcie ako je evidencia a správa kurzov, katalógov, testovanie a skúšanie študentov, prístupové práva, autorské a komunikačné nástroje na vytváranie úložisiek výučbového obsahu a podobne.