Psychologická príprava pedagógov v praxi - Soroková, Tatiana
Dôležitosť prípravy školských kádrov – budúcich pedagógov a mnohé dilemy, rozpory a neistoty, s ktorými sa budú v praxi stretávať. Výučba psychológie v zmysle aktuálne platného študijného odboru učiteľstvo akademických predmetov. Hodnotenie sociálno-psychologických kompetencií.