Učiteľ je v procese rozpadu rodiny neraz ako mediátor - Tragalová, Dagmar
Rozhovor s JUDr. Dagmar Tragalovou, právničkou, mediátorkou, lektorkou, o spolupráci rodiny a školy. Pohľad na rôzne konfliktné situácie a modely spolužitia ako i vnímanie potrieb detí počas školskej dochádzky.