Neživotní sprostredkovatelia majú viac úloh, než len predávať poistky - Záborský, Ján
Dve veľké skupiny v neživotnom poistení, ktoré fungujú odlišne. Cestovné poistenie a povinné poistenie motorového vozidla elektronickou formou. Úspory na províziách. Poistenie majetku domácnosti. Práca sprostredkovateľov, ktorí sa špecializujú na poisťovanie priemyselných firiem. Osempercentná daň na nové poistné zmluvy neživotného poistenia platná od začiatku tohto roka.