Štátny IT biznis stál, trh spravil otočku - Andacký, Jozef
Analýza IT trhu na Slovensku v roku 2016. Útlm investícií verejného sektora. Pokles tržieb ako aj sumárnej pridanej hodnoty IT firiem. Hegemónia Esetu. Verejný sektor naďalej dominantným segmentom, ale rastie význam stredne veľkých zákazníkov. Export vektorom rastu.