Odmeňovanie študentov pri praktickom vyučovaní - Matlovičová, Iveta
Do systému odborného vzdelávania sa zaviedli prvky tzv. duálneho vzdelávania, ktoré sú úspešné aj v zahraničí a ktorých cieľom je zvýšenie flexibility školského systému vo vzťahu k potrebám trhu práce a umožniť zamestnávateľom aktívne sa podieľať na odbornej príprave žiakov - budúcich zamestnancov. Aké je hmotné a finančné zabezpečenie žiakov pri praktickom vyučovaní.