Silver Economy – Emerging Business Opportunities - Hvozdíková, Veronika
Upriamenie pozornosti na fenomém starnutia populácie ako potenciálny zdroj hospodárskych príležitostí. Prispôsobenie sa potrebám starších ľudí a orientácia výroby a služieb meniacim sa preferenciám.