Analyses of Factors Affecting the Withdrawal of Life Insurance Policyholders - Sakálová, Katarína, 1955-
Analýza poistencov v oblasti životného poistenia za účelom zistenia, či odstúpenie od poistky je funkciou určitých faktorov alebo premenných. Analýza faktorov vplývajúcich na ukončenie zmluvy. Použitie analytického softvéru.