Methodological basis for determination economic feasibility of military technology export - Behma, Vitaliy
Výskumný a technický potenciál ukrajinských vojenských technológií. Vývoz vojenskej technológie a oblasť vojenského priemyslu Ukrajiny. Analýzy ukazujú, že výrobky vyrábané vojensko-priemyselným odvetvím ukrajinskej ekonomiky sú konkurencieschopné na medzinárodnom trhu.