Rekvalifikácia fyzických osôb - Mrukviová Tomiová, Sandra
Rekvalifikácia - získanie novej užitočnej schopnosti, novej kvalifikácie. Rekvalifikáciou sa zvyšuje flexibilita pracovnej sily. Právne predpisy upravujúce rekvalifikáciu z viacerých uhlov pohľadu. Rekvalifikačné a kto má nárok na túto dávku.