Daňová kontrola u zamestnávateľa - Boráková, Marta
Správca dane pri daňovej kontrole bude kontrolovať skutočne odvedené preddavky v nadväznosti na termín odvodovej povinnosti a na výšku zrazených preddavkov. Ak boli preddavky na daň alebo daň odvedené neskôr ako je termín odvodu, správca dane predpíše zamestnávateľovi sankciu za oneskorenú úhradu preddavkov na daň (dane). Čo ešte môže správca dane na dani z príjmov zo závislej činnosti kontrolovať. Povinnosti zamestnávateľa pri výkone daňovej kontroly.