Osem technológií pre digitálnu firmu - Adamec, Pavol
Slovenské spoločnosti zaostávajú v investíciách do digitalizácie. Podľa štúdie PwC by v centre pozornosti manažmentu podnikov malo byť najmä osem hlavných technologických smerov: umelá inteligencia, rozšírená realita, blockchain, drony, internet vecí, roboty, virtuálna realita a 3D tlač.