Sociálny fond - tvorba a čerpanie - Mintál, Ján
Spôsob tvorby sociálneho fondu. Prevod finančných prostriedkov na účet sociálneho fondu. Zásady použitia prostriedkov sociálneho fondu, okruh oblastí, na ktoré zamestnávateľ poskytuje príspevky zo sociálneho fondu.