Foreign trade of goods illegaliozation in Ukraine - Melnyk, Tetiana
Procesy nezákonnosti zahraničného obchodu na Ukrajine. Teoretické prístupy k definícii pojmu "ilegalizácia" v oblasti zahraničného obchodu. Definovanie nelegálnych dovozných a vývozných tokov podľa produktov a geografickej štruktúry pomocou metód štrukturálnej a dynamickej analýzy. Metódy porovnávania údajov zahraničného obchodu na kvantifikáciu nezákonného dovozu a vývozu. Spôsob porovnávania údajov zahraničného obchodu z Ukrajiny a jej hlavných partnerských krajín. Výsledky.