Impact of fiscal measures on the costs and consequences of unemployment - Martincová, Marta, 1955-
Vzťah nezamestnanosti, ako sprievodného fenoménu recesie, a fiškálnej politiky krajiny. Dlhodobá nezamestnanosť a jej ekonomické, sociálne a psychologické dôsledky. Aplikácia na slovenské pomery.