Social and economic development of Ukraine in comparison to European Union member states: statistical evaluation - Grzebyk, Mariola
V súčasnosti majú členské štáty Európskej únie odlišnú úroveň sociálneho a hospodárskeho rozvoja. Sociálny a ekonomický vývoj Ukrajiny v porovnaní s inými členskými štátmi Európskej únie. Metódy, indexy a štatistika.