Okamžité skončenie pracovného pomeru - Vršanská, Petra
Okamžité skončenie pracovného pomeru zamestnancom. Prípady, keď môže okamžite ukončiť pracovný pomer zamestnávateľ so zamestnancom. Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe.