Kontrola a jej funkcia v riadení podniku - Šukalová, Viera
Kontrola ako jedna z najdôležitejších funkcií manažmentu. Podstata, zameranie, funkcie, techniky a metódy kontroly. Požiadavky na efektívny kontrolný systém.