Novela zákona o štátnej službe - Hrašková, Dagmar
Zákon o štátnej službe č. 55/2017 Z.z. z 1. februára 2017 upravuje vzťahy štátnych zamestnancov k štátu pri vykonávaní štátnej služby v súlade s požiadavkami aplikačnej praxe. Jeho hlavným cieľom by malo byť odpolitizovanie štátnej správy. Zavedenie Centrálneho informačného systému štátnej správy. Princípy, na ktorých je budovaný nový zákon o štátnej službe. Pojem nadbytočný zamestnanec.