Pracovný čas podľa práva EÚ a SR - Petríková, Lucia
Dĺžka pracovného času má vplyv na celkovú kvalitu života zamestnanca. Základným cieľom úpravy dĺžky pracovného času v systéme pracovného práva je ochrana zdravia zamestnanca a rozvoj jeho osobnosti. Pracovný čas podľa práva EÚ a prava SR z hľadiska pojmológie.