Trump ako diplomat Európanov sklamal - Pressburg, Adrian Peter
Cesta Donalda Trumpa do Saudskej Arábie, Izraela a Vatikánu. V role obchodníka a sprostredkovateľa zbrojných megakontraktov v Saudskej Arábii. NATO v koalícii proti IS. Boj s islamistickým terorizmom. Zvyšovanie výdavkov na obranu. Sicílsky summit G7. Odhodlanie amerického prezidenta uprednostňovať národné záujmy pred medzinárodnými.