Urbanization of Poverty: Comparison of Brazil, Bolivia and Chile - Janubová, Barbora, 1991-
Urbanizácia chudoby a nová chudoba, spojená s rôznymi sociálnymi a environmentálnymi problémami. Analýza pozitívneho vzťahu medzi rastom obyvateľstva a rastom chudoby v mestských oblastiach v Brazílii, Bolívii a Čile.