Investment attractiveness of Slovak Republic and its determinants - Táncošová, Judita
Problematika determinantov investičnej atraktívnosti Slovenska, ktorých vývoj je podmienený rozhodnutiami zahraničných investorov o lokalizácii ich priamych zahraničných investícií (PZI). Determinanty priamo ovplyvňujúce celkový vývoj ekonomiky a podmienky pre zahraničných investorov. Pozícia Slovenska v konkurencii s ostatnými krajinami V4.