Improving the Quality of Technology - Kultan, Jaroslav, 1960-
Úvod do systému manažérstva kvality. Národný program kvality v Slovenskej republike. Systém manažérstva kvality, ISO 9001:9008. Kvalita vzdelávacieho procesu. Štatistické technológie pri hodnotení kvality vzdelávania. Monitoring a merania. Model CAF - koncepcia a význam. Informačné technológie vo vzdelávaní.