Zákon o niektorých pravidlách uplatňovania nárokov na náhradu škody spôsobenej porušením práva hospodárskej súťaže s komentárom - Berková, Andrea
Zákon č. 350/2016 Z.z.. Zákon upravuje niektoré právne vzťahy súvisiace s právom na náhradu škody spôsobenej porušením práva hospodárskej súťaže a niektoré pravidlá uplaňovania tohto práva. Nová právne úprava sa dotýka všetkých osôb predávajúcich a nakupujúcich na trhu tovary a služby.