Vláda nevie, čo chce od vysokých škôl - Nejedlý, Tomáš
Príprava nových pravidiel pre univerzity na Slovensku. Reforma vysokých škôl v rámci projektu Učiace sa Slovensko. Plán nahradiť Akreditačnú komisiu Slovenskou akreditačnou agentúrou pre vysoké školstvo. Hodnota vysokoškolského titulu. Požiadavka kvalitného vysokoškolského vzdelávania.