Opičí cirkus Silicon Valley - Tvardzík, Jozef
Publikácia Chaos monkeys - obscene fortune and random failure in Silicon Valley autora Antonia Garciu Martíneza - pohľad do mekky start-upov zvnútra. Impozantná sonda do vnútra Silicon Valley.