Firemné vzdelávanie - Jakubíková, Monika
Vzdelávanie zamestnancov by malo viesť k zvýšeniu ich výkonu. 4 fázy cyklu firemného vzdelávania. Metódy vzdelávania. Vyhodnotenie vzdelávacích aktivít. Outdoorové programy. Gamifikácia. Duálne vzdelávanie.