Povinnosť lojality zamestnanca voči zamestnávateľovi - Kovalčíková, Martina
Povinnosť lojality napomáha vzájomnému budovaniu dôvery medzi účastníkmi pracovnoprávneho vzťahu. Niekedy dochádza na strane zamestnanca ku konaniam, ktoré môžu znamenať porušenie povinnosti lojality. Akými konaniami môže byť táto povinnosť narušená a aké právne následky to môže vyvolať.