Structural changes in economy and the labor market: European Union and Ukraine - Grynevych, Liudmyla
Vývoj ukrajinského hospodárstva je v súčasnosti pod vplyvom silných globalizačných procesov, ktoré stimulujú proces transformácie štátnej ekonomiky v dôsledku štrukturálnych zmien. Makroekonomické ukazovatele a prechod na novú ekonomiku. Intenzita štrukturálnych zmien v ekonomike pomocou metód štrukturálnej a dynamickej analýzy.