Innovative focus of the investment activity within the modernization of the national economy - Yaskova, Natalia
Ruská spoločnosť a tvorba nových príležitosti a modernizácie krajiny s využitím sociálnych mechanizmov. Inovatívne zameranie investičnej aktivity v rámci modernizácie národnej ekonomiky Ruska. Charakteristikou moderného vývoja je potreba zavedenia zmien do investičných cyklov. Vplyv inovačných očakávaní spoločnosti, ktorá sa nachádza vo fáze formovania.