Za nákupom ďaleko: rurálne potravinové púšte na Gemeri - Bilková, Kristína
Potravinové púšte - územia s limitovaným prístupom k zdravým a cenovo prístupným potravinám. Identifikácia potenciálnych potravinových púští vo vidieckom regióne a hodnotenie percepcie spotrebiteľov žijúcich v obciach bez predajne potravín (potravinové púšte) a v obciach identifikovaných ako potenciálne potravinové púšte.