Economics of electricity pricing and consumer protection - Strielkowski, Wadim
Otázky týkajúce sa ochrany spotrebiteľa a cien za elektrickú energiu, ktoré vznikajú keď spotrebitelia vytvárajú vlastnú elektrickú energiu inštaláciou solárnych fotovoltaických (PV) panelov (známych ako solárna energia). Energetické dodávky domácností a nové vzájomné vzťahy, ku ktorým dochádza v dôsledku technologického pokroku.