Predictors of cognitive distortions in managerial decision-making: PCD18 methodology - Frankovský, Miroslav
Rozhodovanie je jednou z najdôležitejších manažérskych aktivít. Účinnosť rozhodovania manažérov je podmienená niekoľkými subjektívnymi a objektívnymi faktormi. Charakterizácia základných psychometrických parametrov tejto metodológie.