Vzdelávanie s podporou informačných technológií - Potisková, Ingrid
Využívanie informačno-komunikačných technológií vo výučbe. Učiteľ a IKT. Študent a IKT. Dokument Vízie 2020 a najčastejšie odpovede študentov na otázku: Čo by si rád vymyslel a videl v budúcnosti, čo by pomohlo deťom učiť sa?