<The> Measurement of product placement - Kozák, Vratislav
Umiestňovanie produktov možno definovať ako využitie skutočného produktu alebo služby priamo v audiovizuálnych dielach za jasne zmluvne dohodnutých podmienok. Metodika merania efektívnosti finančných prostriedkov investovaných do umiestňovania produktov v audiovizuálnych dielach.