Economic populism in Bulgaria and its consequences - Aleksiev, Yavor
Bulharsko ako najchudobnejšia krajina EÚ. Porovnanie populizmu v Bulharsku voči ostatným krajinám EÚ. Fiškálny populizmus Bulharska - cena politickej nestability. Populizmus sociálneho zabezpečenia, bulharský penzijný systém. Najnovšie príklady ekonomického popolizmu v každodennom živote, ako napríklad minimálna mzda alebo Uber.