<The> Economic costs of populism: Poland should learn from Greece's mistakes - Tatała, Marek
Populizmus poškodzuje poľskú politiku a ekonomiku. Ekonomický populizmus sa objavuje na oboch stranách politického spektra. Populistické programy nezaručujú volebné víťazstvo. Populistické ekonomické programy nie sú nutné na volebné víťazstvo. Grécko ako príklad deštruktívneho ekonomického populizmu.